LEGIO X GEMINA PANNONIA

Az alábbiakban az ókor leghíresebb szakácsa, Marcus Gavius Apicius által ihletett, kipróbált recepteket teszünk közkinccsé. Az ételek szigorúan csak olyan alapanyagokból készülnek, melyek az ókori Rómában is fellelhetők voltak.

Az ételek tábori körülmények között, szabad tűzön elkészítve a legízletesebbek!

 

LÉGIÓSOK KENYERE
KIRÁLYOK LEPÉNYE
CSODÁS FŰSZERES BOR
LEVICULUS FINOMSÁGAI
QUINTUS KEDVENC GYÜMÖLCSÖS RAGUJA
URSULINA CSODÁLATOS GESZTENYÉI
LUKÁNAI KOLBÁSZ
CASTOR SÁRGABORSÓJA GAZDAGON
NAUTIA KEDVENCE
PESTÓS CSIRKE, AHOGY EDINA KÉSZÍTI
ILLATOS ZÖLDSÉGEK BELLIUS SZERINT
PORCIUS LENCSÉJE
SZARVASRAGU MARCUS MÓDRA
LÉGIÓNK BORA